The Glow Inn

Acne

Acne is een huidaandoening die heel vaak voorkomt. Iedereen van ons heeft wel al eens last gehad van een puistje. Sommige kampen zelfs met onderhuidse ontstekingen door acne. Acne kan dus in verschillende soorten en gradaties voorkomen, van licht tot heel ernstig.

​Wat zorgt er voor dat we puistjes krijgen?

​Wanneer onze talgproductie verhoogt, hopen dode huidcellen zich op waardoor de afvoer van talg belemmerd wordt. Een acne bacterie kan dan ook nog eens voor ontstekingen in de porie zorgen met alle gevolgen van dien.​

Er zijn tal van triggers waardoor de talgproductie in gang treedt. Hormonen, snelle suikers, verkeerde huidproducten, aanleg, zuivelproducten,… kunnen bijdragen tot deze aandoening.

 

Wat kunnen we doen bij acne?

Een goede huidverzorging kan al heel wat leed verzachten. Wanneer we de huid goed reinigen en we ervoor zorgen dat de poriën niet verstopt raken, kunnen we acne zoveel mogelijk onder controle houden. Heel belangrijk want ontstekingen kunnen ook voor schade zorgen zoals littekens of vlekken. Gelukkig bestaan er heel wat behandelingen die verlichting kunnen geven en acne onder controle houden.

Wil jij weten welke behandeling best past voor jou?

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials