Cocoon

Het werkt rustgevend en lichaamsverbeterend

Over de Cocoon

Elke vezel van je lichaam voelt zich relaxed en warm. Dit veelzijdig toestel is een must om from inside out te glowen. Het werkt rustgevend en lichaamsverbeterend. Eens je dit ervaren hebt, wil je niet meer zonder. Het bezorgt je zo’n ontspannend gevoel dat je er verliefd op wordt.

Wat doet een cocoonsessie voor jouw huid?

​➢ je huid verstrakken:
De rode lichtgolven bevorderen op celniveau de aanmaak van collageen en elastinevezels die nodig zijn om de structuur van de huid te behouden en te verbeteren. Een tekort aan collageen versnelt niet alleen het verouderingsproces in de huid, maar zorgt ook voor afname van de stevigheid van spieren, pezen en gewrichtsbanden.

➢ af te slanken: Doordat je kerntemperatuur verhoogt in de Cocoon wordt je metabolisme gestimuleerd waardoor je sneller afvalt.

➢ vochtophoping beter af te drijven: Doordat je bloedcirculatie beter verloopt, worden de lymfen ook geactiveerd. Hierdoor wordt vochtophoping beter afgedreven met als gevolg dat cellulite, oedeem enz. ook vermindert.

➢ immuniteit te verhogen en stress te verlagen: Door halotherapie waarbij er gebruik gemaakt wordt van een hymalayan zoutblok waarvan bekend is dat het ontstekingen vermindert, de luchtkwaliteit zuivert, stressverlagend werkt, maar ook ideaal is om beter te kunnen slapen.

➢ pijn te bestrijden: Door ontspanning van de spieren, opwarming van de gewrichten en een hogere toevoer van zuurstofrijk bloed krijgt het lichaam de kans om zichzelf te genezen.

➢ spieren beter te laten herstellen: Melkzuur wordt sneller afgebroken door de betere lymfecirculatie.

➢ mentale boost: Er komen heel wat gelukshormonen vrij wanneer je in de cocoon vertoeft.

Dit zijn de resultaten

Zoals vele vrouwen heb ik last van steken in mijn kuiten, spataderen en oneffen bovenbenen.

Sporten is voor mij moeilijk omwille van gewrichtspijnen en daarom zocht ik een andere manier om mijn probleem aan te pakken

Ik ben nu 8 beurten verder en ik voel wel degelijk een groot verschil. Niet alleen fysiek maar ook mentaal.

Mijn klachten van stekende kuiten en zware benen zijn volledig weg. De doorbloeding en de strakheid van mijn billen is drastisch verbeterd en dan heb ik nog niet gesproken over de zachtheid er van !

Maar daarnaast heeft de Cocoon er ook voor gezorgd dat ik mij fitter voel. Geen intense vermoeidheid meer.

– Marina Verhoest, juni 2021 –

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials