The Glow Inn

DMK Enzymtherapie

Paramedische huid revisie

DMK is een Amerikaans paramedisch huidrevisie merk die tot doel heeft om de individuele biochemie overeen te stemmen met de juiste huidtherapie.

Met een groter bewustzijn, wordt huidverjonging nu gezien als een integraal onderdeel van gezondheid en welzijn.

Het DMK concept is alom erkend door medische professionals. Echter, de meest lonende onderscheidingen zijn van de duizenden mensen van wie het leven voorgoed veranderd is.

Wat is de visie van DMK ?

DMK’s focus is om het functioneren van de huid te verbeteren. Geen quick fix dus. Ze streven ernaar om de gezondheid van de huid op de lange termijn te verbeteren.

De oprichter van DMK Danné Montague King ( biochemicus ) zag na jaren van studie en onderzoek in de botanische wetenschap en cosmetische chemie dat huidaandoeningen een gevolg waren van disharmonie in de manier waarop de huidfuncties functioneren.
Hij ontwikkelde een enzymtherapie om het herstellend vermogen van ons lichaam te benutten.

Zo ontstond het DMK huidverjongingsconcept dat de eerste was om huidcellen een chemie te bieden die zij herkenden.

Botanisch gebaseerde paramedische producten zetten aan tot lange termijn veranderingen in de huid op intern cellulair niveau. Op deze manier kunnen we de huid weer opbouwen.

Waarom is enzymtherapie goed voor mij ?

DMK is speciaal ontworpen om te werken met de interne functie en structuur van de huid en zijn effectief bij de behandeling van een breed scala van huidaandoeningen.​

 • Acne.
 • Rosacea.
 • Pigmentatie.
 • Atopische dermatitis.
 • Huidschimmel.
 • Oppervlakkige littekentjes.
 • Cellulitis.
 • Ontstoken en geïrriteerde huid.
 • Eczeem.
 • Reactieve huid.
 • Rode huid.
 • Vale en grauwe huid.
 • Brandwonden.
 • Huidveroudering, waarbij we de fijne lijntjes en rimpeltjes kunnen aanpakken.
 • Huidverslapping waarbij we de gezichtsspieren versterken

Gebruik van thuisproducten – thuisvoorschrift

Het gebruik van thuisproducten is een absolute voorwaarde om met de behandelingen te kunnen starten en om blijvende resultaten op de lange termijn te bereiken en te behouden. Jouw huid moet minimaal twee weken op voorhand voorbereid zijn op deze behandeling door dagelijks je thuisvoorschrift met DMK producten te gebruiken.

Deze specifieke thuisproducten zijn ontworpen om optimaal samen te werken met de specifieke interne celfuncties van je huid net als de enzyme behandelingen in het instituut. Alleen onder deze voorwaarde kan er gestart worden met DMK enzyme therapie.

Wat doet enzyme therapie ?

Iedere enzyme therapie geeft een “kickstart” aan jouw huideigen enzymen door deze te activeren en te stimuleren. Hierdoor worden andere enzymatische processen in je huid en lichaam op gang gebracht.
Enzymen zijn biologische katalysatoren van de natuur en kunnen specifieke chemische processen initiëren of versnellen.

​Tijdens de enzyme therapie kunnen we verschillende soorten DMK maskers en peelings inzetten.

 • ​Ze verbeteren en versterken je huid- en celfuncties en de onderliggende structuren.
 • Ze verwijderen dood celmateriaal, afvalstoffen en vrije radicalen via een lichaamseigen transportsysteem (lymfe).
 • Ze voorzien je huid van zuurstof en voeden je huid.
 • Ze verhogen de zuurstofvoorziening en immuunfuncties via de plasmatische werking.
 • Ze stimuleren de collageenproductie in je huid.
 • Ze zorgen voor een liftende werking en versterken je verslapte huid.
 • Ze versterken je weefsel en je spieren.

Gezichtsspieren en DMK

De fragiele, onderliggende gezichtsspieren kunnen worden versterkt met fysieke training en oefening. Echter, gezichtsoefeningen zijn vervelend en vereisen een dagelijkse routine om resultaten te bereiken en te behouden.

De vrijwillige samentrekking van de gezichtsspieren bij het gebruik van de enzyme behandelingen heeft een veel natuurlijker en blijvend effect.

Wil je specifiek werken op de gelaatscontouren of versteviging van gelaat en hals dan bestaat er een protocol om de spieren te trainen.

Goed om te weten!

Om de huid terug in goede gezondheid te krijgen, doen we een aantal enzyme behandelingen kort na elkaar in kuurverband.

Hoeveel behandelingen er exact nodig zullen zijn hangt af van je huidprobleem, je doel en de reactie op deze behandelingen.

Er is steeds opvolging tijdens dit traject om de huidconditie te evalueren en bij te sturen om zo tot een maximaal resultaat te komen.

Dit zijn de resultaten

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials