The Glow Inn

Huidanalyse Knokke

Eerste afspraak

Niet alleen jij bent uniek maar ook jouw huid. Daarom is een persoonlijk advies de sleutel tot duurzame huidverjonging of huidverbetering.

​Wanneer je voor de eerste keer naar The Glow Inn komt, neem ik graag de tijd om jouw wensen goed te bespreken, te luisteren wat jouw levenstijl is en waar je mee worstelt.

Naast een huidanalyse neem ik ook een huidscan en huidecho om op deze manier een persoonlijk behandelplan op te stellen met een aangepast thuisprotocol, voedingsadviezen en leefstijladviezen.

Samen gaan we aan de slag om je huid te laten stralen zonder dat je gebruik hoeft te maken van chirurgische ingrepen en zonder je huid te beschadigen

Huidscan

Om duurzuum te verjongen of de huid te verbeteren is het heel belangrijk om de conditie van de huid te vast te stellen. Wat voor huid heb ik ? Heb ik zonschade ? Hoe kom ik aan zoveel onzuiverheden ? Waarom blinkt mijn huid steeds ? Waarom heb ik zoveel zichtbare vlekjes ?

Bij The Glow Inn nemen we met een professionele huidscan 8 verschillende foto’s van de diepere huidlagen om te weten wat er zich allemaal afspeelt onder jouw huid. Op deze manier weet jij waarom je worstelt met bepaalde huidproblemen en er niet vanaf geraakt.

Huidecho

Naast een huidscan neem ik ook steeds een echo van de huid om inzicht te geven in de opbouw van je huid.

​Met zo een huidecho kunnen we de huidbarrière goed bekijken maar ook vaststellen of er voldoende activiteit is van je bindweefselcellen.

​Zeker wanneer je wilt werken op huidvolume of verstrakking is het ontzettend belangrijk om te achterhalen of er aanmaak van collageen mogelijk is.

Meten en opvolgen is ontzettend belangrijk om een eerlijk en degelijk advies te kunnen geven.

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials