The Glow Inn

Huidecho

Wat is een huidecho?

De basis van heel wat huidproblemen of de oorzaak ervan is niet altijd met het blote oog te zien. Met een echo van de huid krijgen we een duidelijk beeld van de drie huidlagen.
We kunnen met de meting verschillende zaken vaststellen:

  • Huidbarrière
  • Huiddikte
  • Huidconditie
  • Zonschade
  • Activiteit van bindweefselcellen
  • Aanmaak van nieuw collageen

Waarom is een huidecho interessant voor mij?

Inzicht is goud waard.
​De binnenkant telt wanneer we willen werken aan duurzame huidverjonging of verbetering. Daarom is het zo belangrijk dat het resultaat meetbaar is. Want, willen we collageen stimuleren voor huidvolume? Dan is het heel logisch om te kijken of dat wel mogelijk is? Of dat het lichaam niet kampt met tekorten.

En is het ook niet logisch om eerst te kijken hoe het met jouw huidbarrière is gesteld? Vooral een peeling wordt uitgevoerd. Anders richten we net meer schade aan, dan dat we aan herstel werken

Mijn eigen resultaat na gebruik van Cellics

Start

Na 2 maanden

Na 4 maanden

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials