The Glow Inn

Vervelende huidproblemen

waar je alleen maar onzeker van wordt

Genetische aanleg, hormonale veranderingen, dagelijkse blootstelling aan UV-straling, luchtvervuiling, verkeerd cosmeticagebruik, voedingstekorten, temperatuurschommelingen,stress,… Heel wat zaken die een grote invloed hebben op onze huid. Hierdoor onstaan vervelende huidproblemen.

Een gebrekkige huidhygiëne

Heel wat vervelende huidkwaaltjes zijn vaak te wijten aan een gebrek aan een dagelijkse huidverzorging of een huidverzorging die niet aangepast is aan je huidtype en genetische aanleg. Voor velen van ons is het een evidentie om je tanden te poetsen om gaatjes en andere gezondheidsproblemen te voorkomen. Helaas geldt dit niet voor onze huid die nochtans minstens even belangrijk is omdat deze ons beschermt tegen heel wat factoren.
Wanneer het probleem zich stelt, gaan we uiteindelijk naar een dermatoloog. Maar met een goede huidverzorging kunnen heel wat problemen voorkomen worden.

Weet je wat je smeert en waarom?

Zelf heb ik ervaren dat ik niet wist waarom het belangrijk is om je huid gezond te houden. Maar vooral waarom het zo cruciaal is dat ik bepaalde ingrediënten op mijn huid smeer of net beter niet gebruik omwille van mijn huidtype en mijn genetische aanleg. Als we het belang ervan niet kennen dan is onze motivatie ook heel wat minder. Vergelijk het met een cholesterol probleem. Je weet dat het noodzakelijk is om dit met aangepaste voeding en eventuele medicatie onder controle te houden. Je weet wat de risico’s inhouden en wat het op langere termijn voor gevolgen kan hebben.

Vitaliteit en voeding zijn cruciaal in de aanpak van huidproblemen.

Een gezonde stralende huid is een reflectie van jouw gezondheid maar ook van je welzijn. Gelukkig zijn, jezelf kunnen ontwikkelen, stressvermindering, voldoende beweging. Dit zijn allemaal zaken die een invloed hebben op hoe jij je voelt.
We weten allemaal dat roken, ongezond eten en UV-straling zeer schadelijk zijn voor ons lichaam en bijgevolg onze huid. Wat als ik je vertel dat stress minstens even schadelijk is ! Hetzelfde geldt voor iemand die een sedentair leven leidt. Dit leidt tot versnelde huidveroudering.

Onze voeding is niet meer wat het 60 jaar geleden was. Door het gebruik van pesticiden en genetische manipulatie van de gewassen is onze voeding niet meer toereikend op vlak van voedingstoffen, vitaminen en mineralen.
Krijg jij alle nodige voedingsstoffen binnen ? Een uitgebalanceerde voeding waarbij ons lichaam voorzien wordt van alle essentiële nutriënten is heel belangrijk om te zorgen dat er geen tekorten in ons lichaam zijn. Wanneer er onvoldoende voedingsstoffen zijn, zal ons lichaam dit ergens anders halen met als gevolg dat dit aan onze huid te merken is.

Je hoort het al ! Een mooie gezonde huid is niet iets wat je snel even kunt fixen.

Doorzettingsvermogen, bewustwording, consequent je huid verzorgen, motivatie, … Dit zijn allemaal zaken die er mee voor zullen zorgen dat je een mooie stralende huid hebt. En dat je huid ook stralend blijft.
Vergelijk het met willen afslanken. Je kunt naar de fitness gaan om fit te zijn, maar als je naast de fitness geen veranderingen brengt in je dagelijks leven dan zal dat weinig baat hebben.

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials