The Glow Inn

Huidscan

Hoe is het nu écht met de conditie van mijn huid? Wat voor huid heb ik? Waarom heb ik last voor roodheden? Heeft mijn huid al zonneschade of misschien aanleg voor pigmentvlekken? Is er onderhuids een verklaring te vinden voor mijn huidprobleem? Met een huidanalyse weet je direct wat zich onder jouw huid afspeelt en krijg je antwoord op alle vragen

Wat is een huidscan ?

De Skintelligence is een revolutionair apparaat waarbij zowel de buitenkant als de binnenkant van uw huid geanalyseerd word, zodat we een haarscherp beeld krijgen van uw huidaandoeningen. ​We nemen 8 verschillende foto’s en meten de hydratatie van uw huid. Dit is heel belangrijk aangezien enkel foto’s een deel van uw verhaal vertellen.

Geen giswerk maar concrete inzichten op basis van de analyse van uw huid!

Waarom heb ik een huidscan nodig?

Iedere huidverandering ontstaat in de diepere huidlagen en wordt vaak pas (veel) later zichtbaar aan je huidoppervlak.

Goed dus om tijdig preventief huidonderzoek te doen en te weten wat zich onderhuids afspeelt! De huidscan is een echt eye-opener, ook voor jou.

Een nauwkeurige huidmeting op basis van een scan is een must om een succesvol behandelplan te kunnen opmaken.

Hoe beter zicht ik krijg van jouw huid en de diepere huidlagen, hoe gerichter ik te werk kan gaan. Ik hou niet van giswerk en wil jou niet onnodig tijd en geld laten verspillen.

​Daarnaast kan ik je op deze manier ook aantonen waarom het zo belangrijk is om te zorgen dat je huid in de beste conditie is. Dit houdt je op deze manier ook heel gemotiveerd wat het resultaat alleen tengoede komt.

​Wat kan ik zien op de huidscan?

Met de huidscan maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar.

We maken met 8 verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen.

​De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:

  • ​​Pigmentatiestoornissen.
  • Zonschade
  • Vochtgehalte.
  • Talgproductie.
  • Vasculaire gebieden; roodheden, couperose en rosacea.
  • Huidoppervlaktetextuur
  • Huidveroudering; diepte van de aanwezige fijne lijntjes en rimpels.
  • Verstopte poriën.
  • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid.

​Wat is de meerwaarde van een huidscan voor de behandelingen?

Dankzij de huidscan kunnen we een heel persoonlijk behandelplan opstellen om te zorgen dat we je huid terug opbouwen.

​We meten de evolutie en veranderen in jouw huid ook regelmatig met de huidscan en sturen bij als dat nodig is.

​Dit is leuk voor jouw motivatie en het zorgt ervoor dat resultaat hierdoor sneller bereikt kunnen worden.

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials