MY STORY, MY STRUGGLES & my mission

Jarenlang worstelde ik met huidproblemen. Bij mezelf gaat het al terug naar mijn puberjaren waar ik erg last had van onderhuidse bultjes, vooral op mijn voorhoofd.

Ik verstopte mijn gezicht achter een dikke laag make- up. Geen enkele foto ging online zonder filter.

Nu ben ik 42 jaar en voel mij stralend en zelfverzekerd als ik in de spiegel kijk. Het was een lange reis maar het is mij gelukt om een gezonde en glowing skin te krijgen.

Ik neem je mee in mijn persoonlijke reis die niet altijd gemakkelijk was. Ik hoop dat ik jou hiermee kan inspireren om niet op te geven. Lees je verder?

Ik had al van alles geprobeerd

Ik was een puber toen mijn huidproblemen begonnen. Ik werd onzeker en vond het geen genot om in de spiegel te kijken.

Van zalfjes, schoonheidsspecialisten, tot diverse consultaties bij dermatologen… Niets kon verbetering bieden. Ik kreeg een zalf voorgeschreven die heel tijdelijk wat lichte verbetering gaf, maar niet het verwachte resultaat en al zeker niets langdurigs.

Integendeel, van sommige zalven kreeg ik net last van een schrale huid met jeuk en schilfering tot gevolg.

Ik hoef niet te vertellen dat wanneer je je in je puberteit bevindt je al onzeker voelt door de hormonale veranderingen, maar wanneer dit gepaard gaat met een gezicht vol uitslag dit je zelfvertrouwen geen boost geeft.

Er was nog nooit gevraagd naar mijn routine of eetpatroon.

In mijn twenties zocht ik dan maar zelf producten in warenhuizen, drogisterijen of zelfs apotheken maar ook deze hielpen mij niet. Ik bleef sukkelen met een glimmend voorhoofd, neus en kin en had nog steeds af en toe acne.

Bezoekjes aan schoonheidsspecialisten mochten ook niet baten.

❌ De ene keer werd gezegd dat ik een vette huid heb, de andere keer een droge huid.

❌ Er werd nooit gevraagd hoe mijn huidverzorgingsroutine eruit zag of wat mijn voedingspatroon is. Beweeg ik voldoende? Neem ik medicatie?

❌ Tijdens de behandeling zelf gaf men wat advies over het product dat men gebruikte maar daar bleef het bij.

❌ Het was mij als klant niet duidelijk wat de meerwaarde van het verzorgingsproduct voor mij kon betekenen.

❌ Er werd mij ook nooit gevraagd naar mijn frustraties en wensen over mijn huid.  

❌ En veel tijd was er niet want de volgende klant stond al stipt te wachten. Alles was afgemeten om x aantal klanten te kunnen ontvangen op een dag.

Toen ik 40 werd, gaf ik bijna op.

TOEN

NU

Bijgevolg dat ik met het ouder worden mij er al wat bij neergelegd had dat ik nooit een huid zou hebben waarvan ik droomde. Een stralende, egale en glowing huid zonder onzuiverheden en zonder verslapping want ja ondertussen was ik al over de 40 jaar. Een leeftijd waar je de invloed van het verouderingsproces fel merkt aan je huid. Wat deed ik dan om toch maar mezelf wat zekerder te voelen?

​Mezelf verstoppen onder een dikke laag foundation om zo een ietwat egale huid te kunnen krijgen maar natuurlijk zag je dit op mijn gezicht liggen.

Wat ik toen ook niet wist, is dat je het verouderingsproces zoveel maal versnelt wanneer je huid onvoldoende hydrateert en dicht plamuurt met cosmetica die dan ook nog eens comedonen in de hand werkt. En ja hoor, dit zag je aan mijn huid. Ondanks de dagelijkse reiniging kwamen huidproblemen opduiken als talgklierhyperplasie, vakjargon voor een zichtbare vergroting van talgkliertjes in de huid. Ook couperose, wat verslapping aan de kaakcontouren en angiomen kan ik al afvinken op mijn lijstje van huidproblemen.

Het mooiste compliment: ‘Mama je huid lijkt strakker’

In 2020 was ik het helemaal zat! Ik ben mezelf toen gaan verdiepen in de medische huidwetenschap. Ik las maandenlang medische artikelen over huidverjonging en huidverzorging en zo werd mijn passie voor huidverbetering nog meer aangewakkerd.

Toen ik in mijn zoektocht Mesoestetic en hun skincare producten leerde kennen, werd ik weggeblazen van geluk. Ik had een kuur met hun professionele behandelingen ondergaan en dat was voor mij een echte levensveranderende ervaring. Ik voelde met elke behandeling dat ik meer ging stralen omdat ik zag wat het resultaat had. Waar ik al jaren naar op zoek was, zag ik eindelijk veranderen aan mijn huid.

Ook mijn omgeving kon niet om mijn evolutie omheen en merkte verandering op. Mijn kinderen zeiden dat mijn huid er zoveel strakker uitzag. Als mama was ik zo in de wolken om dit te horen want ook voor hen wil ik een jonge gezond uitziende mama zijn.

Dit stemde me tot nadenken over waarom het zo lang geduurd heeft vooraleer ik eindelijk geholpen werd. Nu ik weet hoe je op een natuurlijke manier de huidproblemen kan oplossen en jezelf weer van binnenuit kan laten stralen, ben ik mij gaan opleiden tot huidtherapeut.

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials