The Glow Inn

Over vitaliderma

Zuivert het interne systeem van onze huid en verwijdert gifstoffen

Wat is een Natural Peeling van Vitaliderma?

De Natural Peeling is gebaseerd op natuurlijke kruidenextracten, algen en phytoplankton. Deze combinatie heeft een therapeutische en verjongende werking.

Wat doet deze peeling voor mijn huid ?

De vorming van de nieuwe huid duurt normaal tussen de 28 à 30 dagen, waarbij dit met de Natural Peeling rond de 8 à 10 dagen wordt bereikt.
Het verhoogt de vochtdruk in de huid waardoor de cel beter kan gaan ademen, functioneren en de cel een boost/reset krijgt. Complete ontgiftiging zodat de afvalstoffen die we vrijmaken in deze behandeling ook optimaal afgevoerd worden. Het zorgt voor vochtafvoer en stimuleert de vetverbranding.

Waarom is een kruidenpeeling goed voor mijn huid?

Dit is een biologisch huidverbeterend programma op basis van geneeskrachtige planten ( biologische algen en kruiden ) van over de hele wereld.
De Vitaliderma Natural Peeling vernieuwt, herstelt en heelt de huid in haar meest natuurlijke vorm waarbij collageen, elastine en nieuwe cellen van binnenuit worden geactiveerd.

​Met de Natural Peeling behandeling voeren we een dieptereiniging van de huid uit, zodat de Natural Peeling in de epidermislaag komt.

Een geweldige natuurlijke peeling voor de meest voorkomende huidproblemen zoals acne, onzuivere en vette huid, rimpels/ verzakte huid, droge huid, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken, couperose en rosacea, littekens en vergrote poriën.

Zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. Doordat de Langerhans-cellen worden gestimuleerd en de bacteriegroei wordt gedood, worden acne, eczeem en rosacea in de meeste gevallen tegengegaan.

Voor de behandeling

Na de behandeling

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials