The Glow Inn

Age management

Huidverjonging, wat is dat eigenlijk?

Hoe meten we de leeftijd van een huid of het ‘ verjongingseffect ‘ van een product? ​
Ouder worden is meer dan ooit een hot topic geworden door de opkomst van social media. We krijgen beelden op ons afgevuurd van sterren en van social media gebruikers die er op video of foto heel strak en jeugdig uitzien. Er is geen rimpeltje of porie te bespeuren.

Ergens in ons achterhoofd weten we wel dat dit komt door filters of door het gebruik van middelen waar we de gezondheidsfactor in twijfel kunnen trekken.
En toch! We kijken na het zien van deze beelden naar onze eigen huid en merken we dat onze huid er niet uitziet zoals op de foto’s of video’s op Instagram, snapchat of facebook.

Dit maakt ons heel erg onzeker! We vragen ons af of het wel normaal is dat er wat roodheden te zien zijn, of zijn die poriën wel normaal?
Terwijl ik dit neerpen, besef ik dat ook jonge meisjes hier aan ten prooi vallen! Hoeveel jonge meisjes zijn ontzettend onzeker en zoeken hun heil in fillers of botox om toch maar dat perfecte gezicht te hebben.

En dit al op zo een jeugdige leeftijd dat ze hierdoor net ervoor zorgen dat hun huid een stuk van zijn regenerende kracht verliest. Dit is een trend die ik heel erg betreur en waarvan ik vurig hoop dat er een tegenbeweging komt. Het is mijn missie om jonge meisjes, maar ook mijn leeftijdsgenoten terug hun eigen mooie zelf graag te leren zien. Hen te doen inzien dat er niets mooiers is dan een huidje die straalt van gezondheid, maar die niet perfect is.

Schoonheid zit vanbinnen, dat straal je uit! Een mooie gezonde huid kun je niet krijgen door snel even wat botox in te spuiten.

Hoe kan ik mijn huid jong & veerkrachtig houden?

Huidverzorging is heel belangrijk om je huid gezond en sterk te houden zodat ons grootste orgaan zijn beschermende functie optimaal kan blijven uitvoeren.
Een huid waarvan de beschermlaag niet goed zijn taak kan uitvoeren kan ervoor zorgen dat we sneller te kampen krijgen met ernstige huidproblemen. Denk maar aan de zon en huidkanker.

Een gezonde huid is dus vooral om zijn functie en niet om er perfect uit te zien. Maar het is natuurlijk mooi meegenomen dat een mooie huid ook ontzettend straalt. En als onze huid straalt, dan voelen we ons vanzelf beter. Maar door ook aan onze eigenwaarde te werken en tijd te nemen voor onze zelfontwikkeling. Durven onszelf zijn, geen belemmeringen of onzekerheden! Dat is toch het mooiste dat er is. Dat is waar pure schoonheid voor mij om gaat.

Huidhygiëne met thuisproducten gecombineerd met behandelingen die ons huidmetabolisme een ware boost geven om zijn huidfuncties te kunnen blijven uitoefenen op topniveau zorgen ervoor dat je mooi ouder wordt.

Dat lachrimpeltje is helemaal niet erg als je huid lekker stevig is. Ouder worden is een voorrecht die helaas niet iedereen gegeven is en daar moeten we dankbaar om zijn.

Ik word overladen met magische producten en nieuwste behandelingen die mij de eeuwige jeugd. Hoe weet ik wat werkt?

Ik moet je helaas teleurstellen, want er bestaat geen magische formule of één product die al je huidproblemen oplost.

Er zou een belletje moet afgaan als je zulke informatie leest! Te mooi om waar te zijn is meestal ook zo. Dat is net zoals afslanken. Daar moet je ook moeite voor doen en dit op verschillende vlakken!

Heel wat huidproblemen vinden hun oorsprong in de achteruitgang van onze huidvernieuwing. Maar daarnaast hebben we elk onze ‘ genetische ‘ triggers waardoor er niet zoiets bestaat als 1 product of behandeling die voor iedereen van toepassing is.

Het vergt heel wat kennis en ervaring om een huid te kunnen evalueren en in te schatten wat de nodige stappen zijn en welke actieve ingrediënten nodig zijn om een behandelplan op te starten.

​Een dokter kan ook niet zomaar voor elke patiënt dezelfde medicatie met dezelfde dosis voorschrijven. Hij of zij houdt ook rekening met de medische geschiedenis, familiale belasting, levensstijl, voeding enz.

Dit kun je ook doortrekken voor je huid. Het is tenslotte een ontzettend belangrijk orgaan omdat we zonder onze huid niet kunnen overleven. Het beschermt ons dagelijks tegen schadelijke invloeden en ruimt heel wat afval op zodat we gezond kunnen blijven. ​Als je goed voor je huid zorg draagt, dan zal je je huid in zijn functie ondersteunen. Dat is waar huidverjonging en huidverbetering tenslotte om gaat!

★★★★★

Veronique van The Glow Inn informeert en documenteert met een ultra uitgebreide huidanalyse. Je wordt verwend met professionele uitleg ( Veronique heeft duidelijk veel kennis van anatomie en pathologie ), tips en opvolging. Wat een kwaliteit !

– Karolien Verbeke, juni 2021 –

★★★★★

Veronique weet perfect welke behandelingen je huid nodig heeft, natuurlijk is je eigen inbreng even belangrijk qua verzorging thuis maar de combinatie zorgt voor een stralend en egaal gelaat als resultaat en dit al na enkele behandelingen. Ik ben fan van Veronique – The Glow Inn

– Daisy Decime, juli 2022 –

★★★★★

Top service! Véronique is een lieve en aangename vrouw. Eindelijk weet ik meer over mijn eigen huid en wat ik wél (en niet!) nodig heb.

– Adjani Bonte, mei 2022 –

★★★★★

Hier kom je niet zomaar voor een gezichtsbehandeling. Met ongeziene kennis en kunde wordt mijn huid van kop tot teen bekeken en wordt er samen gekozen voor de juiste behandeling. Voor huidverbetering ben je hier aan het juiste adres!

– Stephanie Gallin, mei 2022 –

★★★★★

Elke keer opnieuw word ik geweldig goed geholpen. Naast enkele behandelingen, gebruik ik nu ook de producten en ik merk een hele duidelijke verbetering van mijn huid. Absoluut aan te raden. Véro doet het met passie en kennis, en dat ervaar je ook

– Julie Hancart, mei 2022 –

★★★★★

Wil je professionele hulp en begeleiding door iemand met een groot hart en een uitstekende vakkennis. Dan zit je bij The Glow Inn op een wolkje. De huidanalyse is zeer aan te raden omdat je objectief alle informatie krijgt die je nodig hebt om aan de slag te gaan. Alles wordt heel uitgebreid uitgelegd in een aangenaam kader. Ik heb het volste vertrouwen in Veronique en dat heb je nodig om te investeren in je huid.
Een echte topper!

– Sofie Smeyers, mei 2022 –

Testimonials