Wat maakt Glo zo uniek?

Meer dan 30 jaar geleden werd het Amerikaanse glo Skin Beauty opgericht door een vooraanstaand plastisch chirurg.

Bij glo Skin Beauty staat huidverzorging voor zelfzorg en dat de producten die jij elke dag gebruikt, een significant verschil moeten maken voor de gezondheid en het welzijn van jouw huid.

Glo Skin Beauty begrijpt dat wat niet in hun producten zit net zo belangrijk is als wat er wél in zit.  Zij hanteren een “less is more’ aanpak met minimale ingrediënten voor een maximaal effect.

Wat mag je verwachten van een glo behandeling?

Hydraterend, verhelderend, gladstrijkend en verzachtend.  Een glo behandeling bevat krachtige werkstoffen en voedende plantaardige extracten om jouw huid écht te transformeren.  Elke glo behandeling wordt afgestemd op jouw huidnoden en dit met een heerlijk verwenmoment.

 

Hoe kan je nog meer stralen na een behandeling en je huid extra verzorgen? 

Glo Skin Beauty stelt het doel van een gezonde, mooie huid voorop.  Make-up is een extensie binnen elke fase van huidverzorging en dit voor ieder huidtype.  De bekroonde minerale make-up formules zijn ontworpen als verlengde van de cosmetische producten om zelfs de meest gevoelige huidtypes te voeden, corrigeren en te beschermen.

Glo Skin beauty is vrij van parabenen, talk, kunstmatige geur- en kleurstoffen, irriterende sulfaten, Phtalaten, Polyethyleen parels en minerale oliën.